Σεμινάριο

Σεμινάριο “People Management” με την κα Σάντυ Παπαμικρούλη, M.Sc. & Καθηγήτρια Χορού του ΥΠ.ΠΟ.Α

Ένα επιχειρηματικό σεμινάριο της διδακτικής χρονιάς 2022-2023.

Αυτήν τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τις σχολές χορού μας ως ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΙΣ, ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις της σύγχρονης και εξελιγμένης τεχνολογικά εποχής.

Καθημερινά συνομιλούμε με διάφορους ανθρώπους από διαφορετικούς κύκλους και για διαφορετικούς σκοπούς – πελάτες, συνεργάτες, παιδιά, κλπ - Υπάρχει όμως κάποια κοινή συνάρτηση μεταξύ τους;

Μέσα από το σεμινάριο “People Management” θα μάθουμε να διαχωρίζουμε τους τύπους ανθρώπων και πως να επικοινωνούμε σε όλα τα επίπεδα μαζί τους.

Επίσης, θα δούμε αναλυτικά: ποιες κατηγορίες ανθρώπων χρειάζεται η επιχείρησή μας ως συνεργάτες, καθώς και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε με μία πρώτη ματιά.

Τέλος, θα δούμε κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά στην σύγχρονη εποχή που βελτιώνουν την επικοινωνία και την επίτευξη των στόχων μας.

Το σεμινάριο "People Management" θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 03/12/2022 18:30 - 20:30 διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής Zoom.

Βιογραφικό της εισηγήτριας

Σάντυ Παπαμικρούλη, M.Sc. & Καθηγήτρια Χορού

Οικονομικές σπουδές:

• Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών.

• Απόφοιτος βασικού πτυχίου του γερμανικού Πανεπιστημίου Mannheim στον τομέα των μαθηματικών – οικονομικών.

• Απόφοιτος μεταπτυχιακών σπουδών στο ιταλικό Πανεπιστήμιο Politecnico di Milano – Business School στο πρόγραμμα των Big Data & Business Analytics, καθώς και στο M.Sc. Financial Management του πανεπιστημίου ΟΠΑ.

Χορευτικές σπουδές:

• Απόφοιτη της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού “Άννα Πέτροβα – Μάρω Μαρμαρινού” το έτος 2021.

• Κάτοχος του Advanced 1 της Royal Academy of dance στο κλασσικό χορό με Distinction & του Advanced 2 στο Modern Theatre του Imperial society of teachers of dancing με Distinction.

• Κατάκτηση 2ης και 3ης θέσης στους διαγωνισμούς χορού International Dance Competition Hellas (της Κατερίνας Παυλάκη) σε solo & ensemble κατηγορίες.

• Συμμετοχή σε δράσεις: με ομάδες χορού, κοινωνικών δικτύων, ετήσια Gala χορού του Σ.Ι.Σ.Χ.Ε. και Π.Ε.Α.Σ.ΧΟ καθώς και στο Dance Music Festival.

Δημιουργικό χορευτικό για την καινούργια ταινία “Barbie in the pink shoes” στο Mall και στο Ster cinema,με χορογραφίες και παιδικά χορευτικά πάρτυ με την Barbie. Χορευτικό δρώμενο στην επίδειξη μόδας του οίκου Νυφικών Καραβερβέρη. Φιλική συμμετοχή σε παραστάσεις στην σχολή χορού Μαρίας Βασιλοπούλου στην Καλαμπάκα. Συμμετοχή στην φιέστα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη για την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος Ελλάδος. Εθελοντική παρουσία και συνδρομή σε παραστάσεις νηπιακού – παιδικού σταθμού. Συμμετοχή στο 4ο (έναρξη και μαζί με τους Vegas) και 9ο επεισόδιο (έναρξη) του “Μπράβο Ρούλα” (2016), στο “My Style rocks” (2017). Συμμετοχή στο 3ο και 4ο Bollywood & Multicultural Dance Festival. Συμμετοχή στα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ σε χορογραφίες της Άρτεμις Ιγνατίου (2022).

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια κοντά σε διεθνώς αναγνωρισμένους καθηγητές μεταξύ αυτών με Μαριλένα Γραφάκος, Carsten Lumiere Sasse, Naduah Denkinger, Άννα Πέτροβα, Μάρω Μαρμαρινού, Κατερίνα Λιόντου, Χαρά Κότσαλη, Ελιζαμπέτα Πετρόβα, Άνουσκα Οικονόμου, Κατερίνα Φουντή, Άντζελα Τσελεπίδου, Βασιλική Κίκνα, Τριαντάφυλλο Καραμανίδη, Έλενα Κόμοβα, Lucy Κωνσταντινίδου, Σταύρο Μπούτσικα, Αγγελική Ανδρινοπούλου, Στέλιο Κατωπόδη, Phillipa Richards, Περικλή Πετράκη, Πατρίσια Απέργη, Ειρήνη Αποστολάτου (articulated dynamics), Κωνσταντίνο Παπανικολάου, Αθηνά Κυρούση (Graham technique), Maria Lozanova Buzincu (principal soloist dancer National Opera and Ballet Iasi, Romania), Alexandra Kozmer (prima ballerina στην Hungarian State Opera) κ.α.

Χορογραφίες της κατέκτησαν το 1ο & 2ο βραβείο σε διαγωνισμό.

Άλλες δραστηριότητες:

• Συμμετοχή ως delegate, ambassador & chair σε συνέδρια Προσομοίωσης Ηνωμένων Εθνών (Model United Nations) στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

• Μουσικές σπουδές τεχνικής πιάνου με άριστα σε επίπεδο μέσης σχολής Εθνικού Ωδείου.